CANNIBALE ROYALE AMSTERDAM RUYSDAELKADE

CANNIBALE ROYALE AMSTERDAM RUYSDAELKADE good food, lots of meat, exotic beers, beautiful wines

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 331 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cannibale Royale Amsterdam Ruysdaelkade. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2022 om 21:42 We hebben letterlijk anderhalf uur op twee hamburgertjes en wat frietjes moeten wachten. Op mijn hamburger zou bacon zitten. Ik ben het nog steeds aan het zoeken. Warm was het ook niet meer dus ik moest het eten in magnetron opwarmen. Teleurstellend.
7 jun 2022 om 13:59 Ik bestel hier vaak en normaal is het heerlijk. Dit keer miste van alles geen 1 saus geen friet en geen servetten enzo en was het eten niet warm en taai… 80 euro uitgegeven voor 3 personen en daarna alsnog naar de macdonalds ….
14 mei 2022 om 1:09 No wet wipes, no fork for mac&cheese, garlic sauce with no garlic, fries with no salt and soggy. Ribs were fine and wings OK but it wasn't good for the price this time. Said it's finished but took some time still.
7 mei 2022 om 0:24 I ordered Coke Zero and normal coke was delivered:/
1 mei 2022 om 15:30 Supposed to be open until 01.00 closed at 21.00 when I arrived so no food, no refund yet and no stars.
25 apr 2022 om 7:39 Burger was heerlijk, patat was koud. Niet een beetje warm maar echt koud. Dat was jammer.
11 mrt 2022 om 20:27 Delivery was incredibly long, which explains the food being entirely cold. Burger bun was burnt, and burger was tiny! Not what i’m used to from cannibale, very disappointed
6 mrt 2022 om 19:27 Very disappointed of the vegan burgers I ordered. They were not so bad in taste but it seems the size changed drastically to a very small one compared to before :-(
16 feb 2022 om 21:47 Really really good
30 nov 2021 om 22:59 1,5 uur (!) moeten wachten op zeer matig eten... slechte spareribs, koude frites, warme cola en de coleslaw was op...
25 nov 2021 om 0:51 Toppp ..... Service en eten allebei top!
6 okt 2021 om 23:22 Eten was koud en de ribs waren van slechte kwaliteit. We konden ze eigenlijk niet eten. De burger was ok